Prodajajo jim celo pokale in gole

Foto: Aleš Fevžer
Foto: Aleš Fevžer
Stečaj. Naprodaj je premično premoženje nekdanjega prvoligaša Nogometnega kluba Primorje.
Oglej si celoten članek

Stečajni upravitelj Nogometnega kluba (NK) Primorje, nekdanjega prvoligaša, je začel prodajati njegovo premoženje.

"To je prvi poskus prodaje. Zdaj zbiramo nezavezujoče ponudbe, da bi videli, ali je to premoženje nogometnega kluba sploh tržno in koliko bi bilo lahko vredno. Prodaja se premično premoženje, nepremičnin pa klub nima," nam je povedal strokovni sodelavec stečajnega upravitelja
Luka Lah.

Na dolgem seznamu za prodajo premične lastnine so tako pokali in priznanja, ki jih je dosegel klub, pa nogometni goli, cevi za zalivanje, dresi, masažne mize, pralni in sušilni stroj ter celo drogovi za zastave in klopi za rezervne igralce.

Želijo si ovadbe

Za to, da bi šel nekdanji prvoligaš v stečaj, so se pred časom zavzeli tudi v Sindikatu profesionalnih igralcev nogometa Slovenije. Poudarili so, da bi bilo treba pripraviti tudi ovadbo zoper pooblaščene osebe kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.