Pristojni so zatajili

Foto: Žurnal24 Mirko Razdrh pravi, da so se mu, ko je opozarjal na nevarnost, inšpektorji smeja
Plaz. Lahko bi ga preprečili, če bi inšpektorji prisluhnili.
Oglej si celoten članek

Mirko Razdrh je prepričan, da bi lahko plaz v Šentlovrencu, ki je ogrožal družino Jarm, da so jo morali gasilci v noči na nedeljo evakuirati, preprečili. Živi namreč v sosednji hiši, ki jo je plaz ogrožal pred tremi leti.

Težavo je povzročil sosed, ki je nasul brežino, ni pa pravilno speljal vode, meni Razdrh. Pred tremi leti, ko se je plaz sprožil proti njihovi hiši, je inšpektorje opozoril, da se bo ta dogodek ponovil, če ne bodo ukrepali. “Takrat sem aktiviral vse inšpekcijske službe, pred inšpektorjem v Novem mestu sem jokal, pa je rekel, da naj tožim, če mi kaj ni prav,” pripoveduje Razdrh. Inšpektorji so mu še povedali, da to ni v njihovi pristojnosti in da naj zemljo od plazu umakne, če mu je v napoto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.