Prijeli vlomilca z ukradenim avtom

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Ljubljanski policisti so ustavili voznika, ki sta vozila ukraden avto, v katerem sta imela polno nakradenih stvari. Oškodovanci niso vedeli, da so jim vlomili v hišo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so v nedeljo popoldne na avtocestnem postajališču Barje opazili voznika osebnega avtomobila Opel Astra, ki je imel na vozilu različni registrski tablici ljubljanskega in celjskega registrskega območja. Sumljivega voznika so policisti ustavili, pred tem pa je sopotnik iz vozila odvrgel več predmetov.

Policisti so ugotovili, da je bil avto ukraden dva dni pred tem, in sicer v Ljubljani. Ukradeni sta bili tudi registrski tablici, poleg tega pa kup predmetov, ki sta jih tatova vozila s seboj; zasegli so jima tablični računalnik, zlat nakit, več kosov električnega orodja, več dokumentov, tobačne izdelke, alkoholne pijače, živila in tudi vlomilsko orodje.

O ukradenih dokumentih so obvestili trebanjske policiste, saj so lastniki dokumentov z njihovega območja. Policisti so takoj odšli na njihov naslov in ugotovili, da jim je bilo v hišo vlomljeno, česar pa lastniki sploh niso vedeli, saj jih ni bilo doma. Ukradene predmete so kasneje prepoznali kot svoje.

Policisti bodo 29- in 35-letnega osumljenca, ki sta vozila ukradeno vozilo in v njem polno ukradenih predmetov, danes privedli pred preiskovalnega sodnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.