Prijeli razpečevalce drog in orožja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Droga in orožje. Hišne preiskave zaradi domnevnega razpečevanja.
Oglej si celoten članek

Kranjska preiskovalna sodnica danes neuradno zaslišuje štiri domnevne razpečevalce orožja in droge, ki naj bi jih policija prijela v sredo med hišnimi preiskavami na njihovem domu. Prvega naj bi zaslišali okoli 13. ure.

Četverica naj bi bila sicer del širše združbe, znotraj katere naj bi delovali tudi nekateri že maja prijeti domnevni tihotapci, ujeti med obsežnimi hišnimi preiskavami po vsej državi. Hišne preiskave so sicer zdaj, neuradno, potekale tudi na območju Ljubljane v četrtek in sredo.

Opravili šest hišnih preiskav


Na Generalni policijski upravi so potrdili, da so prijeli štiri osumljence, stare od 30 do 50 let, vsi so slovenski državljani.

"Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada, ljubljanski in kranjski kriminalisti včeraj in predvčerajšnjim opravili šest hišnih preiskav na območju ljubljanske policijske uprave v kriminalistični preiskavi kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami," so sporočili. Sodelovalo je 30 kriminalistov in policistov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.