“Prijatelj ima dovolj težav”

Foto: Žurnal24 "Ne vidim smisla za nadaljevanje postopka, saj ima Prijatelj dovolj težav," prav
Preobrat. Šef Splošne plovbe je umaknil tožbo zoper Prijatelja, ki naj bi ga obrekoval.
Oglej si celoten članek

Umik. Egon Bandelj, šef portoroške Splošne plovbe, od poslanca Srečka Prijatelja ne zahteva več niti deset tisoč evrov odškodnine niti opravičila, ker naj bi ga ta javno obrekoval. Prijatelju se tako z Bandljem včeraj ni bilo treba soočiti pred koprskim sodiščem, kjer je prvi mož ladjarja s tožbo od Prijatelja zahteval, naj se opraviči za očitke, “da Bandelj dobiva okoli 30 odstotkov zaslužka od najemnin za ladje, kar bi sicer ladje lahko prinesle v blagajno Splošne plovbe”

 

Tik pred napovedano obravnavo tožbe se je Bandelj namreč odločil za umik tožbe. “Sprejel sem Prijateljevo izjavo, ki jo je konec marca lani podal sodišču, da mi kot fizični osebi ni nikoli očital, da bi si prilaščal kakršenkoli denar ali odstotek. Ne vidim smisla v nadaljevanju postopka, saj ima Prijatelj tudi brez moje tožbe dovolj težav,” Bandelj pojasnjuje, zakaj ne zahteva več odškodnine. 

 

Tožbo proti Prijatelju je Bandelj vložil že sredi 
junija 2007.

 

Prijatelj je iz pripora povedal,da je "tožba umaknjena, ker bi se s tem sojenjem dokazalo ,da je tako policija, tožilstvo in tudi Sodišče v Kopru v tem primeru na strani kriminala in politike, ki ta kriminalna dejanja vodi neovirano tudi danes." Celoten odgovor pa si preberite v priponki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.