Prihaja ohladitev in sneg

Foto: Profimedia
Kaj nas čaka v prihodnjih dneh?
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci za danes napovedujejo oblačno vreme. "Sprva občasne padavine, se bodo sredi dneva in popoldne znova okrepile," napovedujejo pri Agenciji za okolje. "Meja sneženja se bo spuščala in popoldne ter zvečer bo ponekod v notranjosti Slovenije snežilo do nižin. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 9 Celzija."

Arso bolj natančno Kako visoka bo snežna odeja in kje v nižinah bo sneg?

Kaj nas čaka? Padavine, snežilo bo do nižin!

Jutra bodo mrzla

V prvem delu noči bodo padavine ponehale. "Jutri bo sprva še pretežno oblačno, dopoldne pa se bo jasnilo," napovedujejo pri Arso. "Popoldne bo povečini sončno. Jutranje temperature bodo od -3 do 4, v alpskih dolinah do -7, najvišje dnevne od 1 do 5, na Primorskem do 9 Celzija."

Foto: Arso Modelska napoved za deset dni

Opozorilo zaradi naraslih voda

Agencija za okolje opozarja, da lahko predvsem v južni Sloveniji pričakujemo močnejši porast vodotokov.

Foto: Arso Hidrološka napoved V soboto bo deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo. "Po nižinah bo zjutraj nekaj megle, zpihal bo jugozahodnik," še pišejo pri Arso. "V nedeljo bo oblačnost od zahoda naraščala, pihal bo jugozahodni veter."

Na silvestrovo oblačno, a suho

V nedeljo in na silvestrsko noč kaže na suho in precej oblačno vreme. "Pihal bo jugozahodni veter," napovedujejo pri Arso. "V ponedeljek in sprva v torek bo prehodno večja možnost padavin. Od srede do petka kaže na suho vreme. Jutranje temperature bodo malo pod 0, dnevne pa okoli 5 stopinj Celzija."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.