Prihaja bovling

Foto: Žurnal24 Včasih so Sevničani množično kegljali, zdaj bodo na tem mestu lahko igrali bovli
Poslovno-trgovsko središče. Spodrinilo bo nekdanjo Železnino.
Oglej si celoten članek

Ob koncu tedna je padla stara Železnina v središču mesta. Na njenem mestu bo Sava avto, družinsko podjetje Jamškovih, zgradilo poslovno-trgovsko središče. V kleti bo bovling klub, v pritličju prodajalne in gostinski lokal, zgornja etaža pa bo za zdaj ostala prazna, napoveduje lastnik Milan Jamšek, prepričan, da se bo naložba kljub recesiji obnesla.

"Grem v Celje, Novo mesto – in povsod v bovling klubih srečujem Sevničane. Zdaj bodo lahko igrali doma," napoveduje Jamšek, ki o finančni konstrukciji ne želi govoriti. Upa le, da bo SL-inženiring Boršt skupaj s Horizontom do oktobra končal objekt. Sočasno z gradnjo središča je predvidena tudi obnova osrednje mestne ulice od hotela Ajdovec do krožišča pri črpalki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.