Pri Svobodi že nazdravljajo

Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Žurnal24 Štab Svobode Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Foto: Žurnal24 Štab Svobode Foto: Žurnal24 Štab Svobode Foto: Žurnal24 Štab Svobode
V štabu Svobode na Igriški ulici v Ljubljani, kjer bodo kandidati za evropske volitve z liste Svoboda pričakali volilne rezultate, je zbranih nekaj poslancev in drugih članov Svobode ter številni novinarji. Penina se že hladi.
Oglej si celoten članek

Na štab Svobode je prišel predsednik vlade Robert Golob, dobro razpoložen in prepričan, da bodo vsi referendumi uspeli. Golob jeodgovoril na nekaj novinarskih vprašanj, nato pa se družil s tukaj zbranimi.  Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda

Po prihodu prvaka stranke so zadoneli zamaški na šampanjcih, praznovanje se je začelo še preden so znani rezultati evropskih volitev. 

Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda Prisotni sicer nočejo špekulirati, koliko mandatov bodo osvojili na evropskih volitvah. A očitno v Svobodi računajo na zmago, pripravljeni so številni kozarci za penino. A vzdušje postaja vedno bolj živahno, v štab je sta prišla kandidati Irena Joveva, Matej Grah, Maša Kociper in Jure Leben. Razpoloženje je zelo živahno, veliko je objemanja in nazdravljanja. 

Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda

"Nimamo nekih pričakovanj in špekulacij glede mandatov, počakali bomo rezultate," pravi podpredsednica Gibanja Svoboda in poslanka Sara Žibret. 

Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda

Na Svobodi so za vse, ki bomo na štabu pričakali rezultate referendumov in volitev, poskrbeli tudi za pojedino, med veliko izbiro gredo najbolj v slast ocvrti rakci. 

Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda

Rezultati evropskih volitev bodo znani šele po 23. uri, ko se zaprejo še volišča v Italiji. 

Foto: Saša Despot evropske volitve 2024, Svoboda

Po doslej znanih rezultatih Državne volilne komisije je volilna udeležba nekaj več kot 31 odstotkov. "Pomembo se nam zdi, da smo uspeli približati Evropsko unijo ljudem in povečati volilno udeležbo na tokratnih volitvah," pravi Žibert. "Zagotovo bomo dobili javno mnenje ljudi o našem dosedanjem delu, pomembno nam je, da nadaljujemo uspešno delo in da bodo naši evropski poslanci zagovarjali tiste prave evropske vrednote," še dodaja Žibret. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 22:32 9. Junij 2024.

    desnicarji so cudne zivali. govorijo o ustvarjanju a edini so spickal 9 mrd dolga v 2 letih. po oecd oceni …

  • 21:15 9. Junij 2024.

    Lepo od njih, da bodo slavili zmago desnice ;-)

  • 20:33 9. Junij 2024.

    lepo je pit pa žret za naš dnar...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.