Pri padcu si je zlomila zapestje

Foto: Žurnal24
V soboto ob 10.45 se je v Legenu pri Slovenj Gradcu zgodila nesreča, v kateri se je huje poškodovala 32-letna padalka iz Vidma pri Ptuju.
Oglej si celoten članek

Ženska se je skupaj z dvema padalcema, vsi trije so padalci z ustreznimi izpiti in dolgoletnimi izkušnjami ter člani Slovenske reprezentance jadralnega padalstva, pripravljala na Evropsko prvenstvo.

Z jadralnimi padali so se spuščali s Štalekerjevega hriba na Golavabuki in pristajali na Herčevem travniku na Legnu pri Slovenj Gradcu, med katerima je okoli 150 m višinske razlike.

Pri šestem skoku je navedeno jadralno padalko, med pristajanjem na omenjenem travniku okoli 5 metrov na tlemi, zajel močan topel zrak, zato je z višine okoli 4 metrov padla na hrbet na travnato površino.

Z reševalnim vozilom je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela hudo poškodbo, in sicer zlom zapestja leve roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.