Pri nas! Med patruljo poškodoval policistko

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Posredovanje zaradi kršenja javnega reda in miru.
Oglej si celoten članek

Patrulja metliških policistk je ponoči posredovala zaradi več prijav kršitve javnega reda in miru. Pri tem jih je 37-letnik napadel in eno policistko poškodoval, tako da je morala iskati zdravniško pomoč. 37-letnika so na kraju sicer obvladali in vklenili ter odpeljali v pridržanje, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Postopek so prevzeli kriminalisti novomeške policijske uprave zaradi suma storitve kaznivega dejanja napada na policiste oziroma preprečitve uradnega dejanja uradni osebi. 37-letnika so zaradi groženj in napadov na policiste že nekajkrat obravnavali.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:50 11. Junij 2024.

    Tko, zdaj mu pa naj dodelijo dvojno porcijo, eno kazen za fizični napad na uradno osebo in še dodatno, ta …

  • 09:42 11. Junij 2024.

    Spet švedi na delu!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.