Pri Kranju umrl motorist

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zjutraj se je na lokalni cesti v Žerjavki pri Kranju zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 59-letni voznik kolesa z motorjem.
Oglej si celoten članek

Voznico osebnega vozila, ki je trčila v voznika motornega kolesa, so po nesreči pridržali in bodo zoper njo napisali kazensko ovadbo, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Nesreča se je zgodila okoli pete ure zjutraj, ko je 37-letna voznica osebnega avtomobila vozila po lokalni cesti iz smeri Trboje proti Kranju. V naselju Žerjavka je zapeljala na levo stran vozišča in trčila v nasproti vozečega voznika kolesa z motorjem. Slednji se je v nesreči huje telesno poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center.

Kraj nesreče sta si ogledali tudi dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Policisti so voznici odredili preizkus alkoholiziranosti. Ugotovili so, da je vozila pod vplivom alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.