Pretresljivi posnetki Slovenije iz zraka

Foto: Facebook Razlita Sava iz sv. Vida.
Foto: Facebook Razlita Sava iz sv. Vida.
Policijski helikopterji preletavajo Slovenijo. Policija je objavila nekaj pretresljivih posnetkov i zraka, hkrati pa so objavili navodila, kako vas bodo iz zraka najlažje opazili.
Oglej si celoten članek

Ker je iskanje ogroženih ljudi v slabih vremenskih razmerah izredno zahtevno pri policiji svetujejo, da za pomoč uporabite svetleč jopič ali drugo podobno svetlo oblačilo. Pomembno je, da roke dvignete v položaj Y. Če pomoči ne potrebujete, roke prekrižajte v položaj X.

Policisti s helikopterji trenutno na področju kamniške občine pomagajo pri evakuaciji ljudi, na družabnih omrežjih pa so objavili tudi pretresljiv video s posnetki poplavljene Slovenije.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:40 5. Avgust 2023.

    Mogoče smo pa Slovenci imeli to srečo, da je zalilo tudi janšistično bazo v kleti na Trstenjakovi, hehehe.

  • 14:11 5. Avgust 2023.

    Tistih 6 izvidniških dronov, ki smo jih donirali Ukrajini bi sedaj prav prišlo. Posebno še ob pomanjkanju helikopterjev..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.