Premražen štiriletnik na ulici

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V Puli so v zgodnjih jutranjih urah na ulici našli premraženega 4-letnega dečka. Dečka zaradi ozeblin in zlomljene noge zdravijo v reški bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Štiriletnika so našli pred stavbo, v kateri živi. Imel naj bi zlomljeno nogo, poškodbe na glavi in telesu ter ozebline.

Po pisanju 24sata naj bi ga našel sosed Damir Radaković, ko je zjutraj odhajal v službo. Radaković je poklical policijo in šel iskat dečkovega očeta. Slednji se je nekaj po šesti uri s kolesom pripeljal domov. Sosedje o dečkovem očetu ne želijo govoriti. Znano je, da ima moški še enega sina iz prvega zakona, z materjo štiriletnika pa se ločujeta.

Tiskovna predstavnica istrske policijske uprave Gordana Ostović je za hrvaški portal iPress.hr povedala, da s starši razčiščujejo okoliščine dogodka. Primer ni nov niti za center za socialno delo, saj so starši njihovi stari znanci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.