Premeščajo jih na varno

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kadrovanja. Iz kabineta ministra na direktorat najprej tajnica, nato svetovalec.
Oglej si celoten članek

Na ministrstvu za obrambo (Mors) je tajnica, ki je bila prej v kabinetu ministra Aleša Hojsa zaposlena kot poslovna sekretarka njegovega državnega sekretarja, 1. januarja dobila novo delovno mesto. Iz kabineta je bila premeščena na direktorat za obrambno politiko, na katerem je tajnica tamkajšnjega šefa.

Delovne potrebe

Na Morsu zagotavljajo, da je bivša tajnica državnega sekretarja že dobra dva meseca v novi službi izključno “zaradi delovnih potreb”. Dober mesec pozneje je sicer zaposlitev za nedoločen čas na istem direktoratu dobil tudi nekdanji svetovalec ministra Hojsa, prav tako prej zaposlen v kabinetu. Tako kot svetovalec pa je tudi tajnica zasedla prosto delovno mesto, za katerega ni bilo treba objaviti razpisa. Na Morsu pravijo, da zato, “ker je bilo prosto delovno mesto zapolnjeno s premestitvijo javne uslužbenke znotraj ministrstva”.

Tudi vi delate v javni upravi in ste se na lastne oči prepričali o političnem kadrovanju? Pišite nam preko spodnjega obrazca!.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 19:54 5. Marec 2013.

    Hojs = škodljivec!

  • 14:36 5. Marec 2013.

    To je bagra iz NS (SdS). Jelica, ko dobiš oblast, zbriši te bogomoljce in nastavi svoje komuniste. Tudi v vrstah …

  • 12:59 5. Marec 2013.

    Vi se kar premeščajte tudi vas bomo zbezali ven.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.