Prelepil ji je oči, usta in nos

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zaposleni v menjalnici je ropar sledil domov, jo oblepil z lepilnim trakom, ukradel ključe in oropal menjalnico.
Oglej si celoten članek

Braška policija je umorjeno našla okoli 22.30 v spalnici družinske hiše v Supetarju. Ženska je bila zvezana z lepilnim trakom, ki ji ga je morilec zalepil okoli cele glave, čez oči, usta in nos.

Uro in pol pred tem je policija dobila prijavo o ropu menjalnice v bližini trajektne luke. Rop je prijavila sodelavka umorjene, ki ji na telefon ni uspelo doklicati kolegice. Policija se je odzvala na klic in okoli 21. ure prišla v menjalnico Abigo. Vrata poslovalnice so bila odprta, v notranjosti pa je manjkal sef.

Zaposleno v menjalnici v Supetarju so videli živo okoli 20. ure, ko je pred zaprtjem menjalnice odšla v bližnjo pekarno po burek. Neuradno naj bi ropar počakal, da je 35-letnica zaprla menjalnico in ji sledil domov. Ko je vstopila v hišo, jo je ubil ter ji ukradel ključe poslovalnice. Iz poslovalnice je nato odnesel sef in se s trajektom odpravil proti Splitu.

Sumljivo vedenje zbudilo pozornost

Delavci na trajektu so postali pozorni na 48-letnega moškega, ki se je sumljivo obnašal. Po poročanju Vjesnika naj bi moški na trajektu odprl sef, pri čemer pa se je sprožil alarm, ker sef ni bil pravilno odprt.

V Splitu je trajekt pričakala policija in moškega prijela. Sef so našli v smeteh na trajektu. Poleg omenjenega moškega so privedli še pet ljudi, za katere pa še ni jasno, kako so povezani z zločinom.

Lastnica menjalnice, ki živi v Splitu, je za 24 sata dejala, da podrobnosti ne pozna. Po njenih besedah je zaposlena, ki je poklicala policijo v šoku.

Prebivalci pravijo, da je menjalnica na zelo prometnem mestu, v neposredni bližini poslovalnice Jadrolinije. Poleg sta še dve pekarni in kiosk, zato se prebivalci sprašujejo, kako da nihče ni ničesar videl, poroča Večernji list.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:26 2. December 2011.

    Zato , ker je menjalnica v polkleti, sedaj decembra meseca ob 20 uri zvečer pa ni žive duše nikjer zunaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.