Prehiteval in umrl

Foto: GB Ljubljana
Foto: GB Ljubljana
V okolici Grosupljega se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 20-letni motorist.
Oglej si celoten članek

V Grosupljem na Cesti na Krko se je ponoči zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana

Do nesreče je prišlo, ko je 20-letni motorist vozil motorno kolo po Cesti na Krko v smeri Velikega Mlačevega in na prehodu ceste čez železniško progo ter na začetku nepreglednega ovinka začel prehitevati osebno vozilo. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pripeljal 26-letni voznik osebnega vozila. Motorist je trčil v prednji del osebnega vozila in zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, so še sporočili s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.