Predčasno zakurili kres

Foto: Žurnal24 Kres, kresovanje, požig, ANKARAN Foto: Žurnal24 Kres, kresovanje, požig, ANKARAN Foto: Žurnal24 Kres, kresovanje, požig, ANKARAN Foto: Žurnal24 Kres, kresovanje, požig, ANKARAN Foto: Žurnal24 Kres, kresovanje, požig, ANKARAN Foto: Žurnal24 Kres, kresovanje, požig, ANKARAN
Neznanci so nekaj minut po polnoči v Valdoltri predčasno zakurili kres, ki je čakal na prvomajsko praznovanje, so nas opozorili Ankarančani.
Oglej si celoten članek

"Akcija je bila skrbno načrtovana in izpeljana, jurišniki so v Ankaran pridrveli s srebrnim avtomobilom tuje registracije, kres polili z bencinom, prižgali in odvihrali v noč ..." so zapisali ogorčeni Ankarančani, ki bodo morali za jutrišnje praznovanje prvega maja postaviti nov kres.

Dejali so, da se ob "duhovitem pobalinstvu" zahvaljujejo gasilcem Gasilske brigade Koper, ki so se poldrugo uro trudili z nočnim gašenjem kresa.

FOTOGRAFIJE SI OGLEJTE V GALERIJI.

"Številne obiskovalce, ki imajo radi Ankaran, pa seveda vabimo na pravo kresovanje v Valdoltri, ki bo tako kot vsako leto 30. 4. 2011. Kres bomo na
pogorišču seveda vnovič postavili,"
še obljubljajo Ankarančani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.