Predčasno 242 volilcev

Foto: Žurnal24 (Foto: Janez Mužič)
Volitve. V Izoli in Piranu so včeraj že predčasno glasovali.
Oglej si celoten članek

V Izoli je prvi dan predčasnih volitev – te so na sedežu občine na Sončnem nabrežju možne še do četrtka do 17. ure – svoj glas oddalo 120 občanov, je povedala Stefanija Rajčić Sedlarević, tajnica občinske volilne komisije.

V Piranu je svoj glas predčasno oddalo 142 volilcev, “Konec tedna ne bom doma, potujem v tujino, tako da sem izkoristil možno,” nam je dejal 60-letni Ivo Kastelič, upokojenec iz Pirana, ki je bil včeraj eden izmed prvih na volišču. Prvi podatki o volilni udeležbi bodo znani v nedeljo ob 11. uri, prvi delni neuradni rezultati glasovanja pa po 19. uri. Rezultati predčasnih volitev so prvi, ki so objavljeni v nedeljo, potem ko se zaprejo volišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.