Pred medvedko na drevo

Foto: Žurnal24 (Foto: Monika Grom)
Na območju Grosuplja je danes zjutraj medvedka z dvema mladičkoma napadla gobarja.
Oglej si celoten članek

Gobar je pred medvedko zbežal na bližnje drevo; pod njim je mati dveh mladičkov vztrajala nekaj minut, potem pa se je očitno čakanja naveličala. Gobar je zbežal do svojega blizu parkiranega avtomobila, od tam pa poklical policiste.

S Policijske postaje Grosuplje tako opozarjajo, da je na območju Spodnje Slivnice na predelu od lovske koče Rožnik v smeri vrha Kamenice v bližini naselja Predole na območju grosupeljske občine medvedka z dvema mladičkoma. Policisti in lovci opozarjajo vse, ki vas mika gobarjenje na tem območju, da ste previdni in da sami s svojim neprimernim vedenjem ne izzivate medvedjega napada.

Na območje so po napadu sicer odšli policisti in lovci, vendar medvedke niso izsledili. Obvestili so tudi pristojne z republiškega zavoda za gozdove.

Napadeni gobar je sicer v šoku, vendar k sreči brez poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.