Pozor, če ste prejeli to sporočilo Petrola

Foto: Profimedia
Prek aplikacije Viber je zaokrožila lažna nagradna igra. Nikar ne nasedite.
Oglej si celoten članek

"V Viber sporočilih kroži lažna nagradna igra, ki vam v zameno za izpolnitev vprašalnika v imenu Petrola obljublja 1.000 evrov nagrade. To ne drži," opozarja Petrol. "Gre za poskus prevare, zato vam svetujemo, da prejete povezave ne odpirate in se tako zaščitite pred nevšečnostmi in morebitnimi stroški."

V Petrolu sicer potekajo določene nagradne igre. Naveden so na njihovi spletni strani

Prevaranti ves čas poskušajo priti do vaših podatkov. Pri tem se poslužujejo številnih načinov, kako pretentati ljudi. Velikokrat to poskušajo prek elektronske pošte, pa tudi prek različnih spletnih aplikacij. Več o trenutno aktualnih prevarah lahko preberete na spletni strani Varni na internetu

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:47 12. December 2022.

    Ali teh prevar ne more nihče preprečit?

  • 20:35 7. December 2022.

    Tega sranja je kolikor češ,nasedejo naivni in požrešni

  • 17:46 7. December 2022.

    Policija pa nič!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.