Požar povzročil za 40 tisočakov škode

Foto: PGD Cerklje
Foto: PGD Cerklje
V Kostrivnici v občini Šentjur je zgodaj zjutraj zagorel hlev; gospodarsko poslopje je zgorelo v celoti.
Oglej si celoten članek

"O požaru smo bili obveščeni nekaj pred peto uro zjutraj. V celoti je zgorelo gospodarsko poslopje, velikosti približno 25 x 10 metrov," pojasnjuje Milena Trbulin s celjske policijske uprave.

Živali so k sreči pravočasno umaknili iz hleva, v katerem so imeli sicer shranjeno seno. Požar je zahteval okrog 40 tisoč evrov škode. Kakšen je vzrok požara, policisti še preiskujejo. "Tekom današnjega dne si bodo ogledali pogorišče. V tem trenutku to še ni možno, saj se pogorišče še ni ohladilo," pove Trbulinova.

Ogenj so gasili gasilci prostovoljnih društev Kalobje, Slivnica, Dobje, Šentjur in Planina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.