Požar na hiši povzročil za 70 tisočakov škode

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zagorelo je v zgornjem nadstropju hiše.
Oglej si celoten članek

Na območju Zgornje Korene v občini Duplek je včeraj dopoldne prišlo do požara v stanovanjski hiši, ki je po nestrokovni oceni policije povzročil za okoli 70.000 evrov materialne škode. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je do požara prišlo v zgornjem nadstropju hiše, o dogodku pa trenutno še vedno zbirajo obvestila.

Pri gašenju požara so ob mariborski poklicni gasilski brigadi sodelovali še prostovoljni gasilci iz Korene in Dvorjan. Kot so na svojem Facebook profilu sporočili gasilci domačega prostovoljnega gasilskega društva Korena, je zagorela mansarda, zato so v posredovanju požar pogasili, pogorišče pa nato pregledali s termo kamero ter prezračili objekt.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.