Povzročil nesrečo, udaril udeleženca, potem pa pobegnil

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kranjčan voznika avtomobila v katerega je trčil, s predmetom udaril v obraz.
Oglej si celoten članek

Kranjčan je zvečer na Planini v Kranju zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil drugega voznika in povzročil prometno nesrečo z materialno škodo. Vendar se ni končalo pri tem.

Povzročitelj nesreče se je nato z voznikom vozila v katerega je trčil najprej sprl, ga s predmetom udaril po obrazu in lažje poškodoval. Nato je s kraja dogodka pobegnil.

Policisti so ga kmalu izsledili in ga obravnavali tudi zaradi nasilnega vedenja v zasebnem prostoru, kamor se je zatekel. Ugotovili so tudi, da je Krančanj moćno vinjen, test alkoholiziranosti je pokazal 0,72 miligrama alkohola na liter krvi. Policisti so Kranjčana zadržali. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:29 22. September 2015.

    K omaj R ojen pa bo vozu idiot.

  • 12:12 22. September 2015.

    Krančanj?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.