Povozil ga je 15 metrov pred mrežo

Foto: Žurnal24
Znane so nove podrobnosti sobotne nesreče na morju, v kateri je 30-letni moški z gliserjem povozil kopalca.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred osmo uro zvečer je namreč 30-letnik pred Bernardinom vozil gliser in za seboj vlekel smučarko. Ko se je nameraval privezati k obali, je zmanjšal hitrost in zapeljal proti plaži.

Okoli 15 metrov pred mrežo, ki ograjuje kopališče, je s čolnom povozil kopalca. Poškodovanega so takoj povlekli na krov, a je bil takrat že mrtev.

Pazljivo pri kopanju
Kot so zapisali na spletni strani Policije, bodite pri kopanju v morju zelo previdni.

Kopanje je namreč dovoljeno le na vodnih površinah, namenjenih kopanju, ki morajo biti ločene od vodnih površin, namenjenih športnim in prostočasnim dejavnostim.

Ločitev mora biti fizična ali označena z vidnimi, med seboj povezanimi plovki. V morju pa morajo biti kopalci v mejah 150-metrskega pasu ob obali, če ni drugače določeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.