Potreb je preveč

Foto: Petra Krnc
Foto: Petra Krnc
Prenove. Vse ne bo šlo v prvi proračun.
Oglej si celoten članek

Mirna. Člani občinskega sveta ter člani odbora za okolje in prostor novoustanovljene Občine Mirna, ki so si nedavno skupaj ogledali cestno in komunalno infrastrukturo v občini, so ugotovili, da je stanje precej slabo in da potrebe daleč presegajo enoletne možnosti proračuna.

Za zdaj dva odseka

Seznanili pa so se s številnimi majhnimi projekti, ki ne zahtevajo veliko denarja, a pripomorejo k ustreznemu delovanju posamezne infrastrukture. Nekateri izmed takšnih so dotrajani cestni odseki v Gorenji vasi in na spodnjem Debencu, ki jih obnavljajo te dni.

Prizadevali si bomo, da bi za to pridobili čim več denarja ter ga porabili čim bolj pošteno in gospodarno,” je dejal Stanko Tomšič, predsednik odbora za okolje in prostor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.