Potapljači zmagali na Kremšnitojadi

Igre brez meja. SHB organizirali Kremšnitojado. S Turizmom Bled že pripravljajo dogodke za december.
Oglej si celoten članek

Bled. Blejska promenada je bila v soboto prizorišče Kremšnitojade – zabavnih iger brez meja, na katerih so se pomerili blejski potapljači, nogometaši, veslači in gasilci, zmago pa je slavila ekipa Društva za podvodne dejavnosti Bled. Prvo Kremšnitojado so pripravili v Sava hotelih Bled (SHB).

Na igre brez meja smo povabili lokalna društva in klube, 30 tekmovalcev pa se je med drugim pomerilo v sestavljanju “kremšnite” velikanke in delu natakarja, s čimer želimo promovirati ta poklic in zanj navdušiti mlade,” je povedal Fedja Pobegajlo, predsednik uprave SHB.

Popestritev dogajanja
Da so tovrstne prireditve dobrodošla popestritev blejskega dogajanja ob koncih tedna, je pritrdila Eva Štravs Podlogar, direktorica Turizma Bled, in dodala, da bo promenada živahnejša tudi v prazničnem decembru. “Skupaj s SHB pripravljamo Veseli december, želimo pa si, da bi se v dogajanje vključili tudi najemniki lokalov,” je pojasnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.