Poskus umora: Z nožem nad 38-letno žensko

Foto: Profimedia
46-letna ženska na dvorišču poskušala umoriti 38-letno domačinko.
Oglej si celoten članek

Konec avgusta se je v Ozeljanu odvila prava drama. 38-letno domačinko, ki se je odpravljala v službo, je na dvorišču pričakala 46-letna ženska iz ene od bližnjih vasi. 46-letnica je bila zamaskirana, nosila je lasuljo in rokavice, poročajo Primorske novice. 

Z nožem je napadla 38-letno žensko in jo poskušala zabosti. Napadena ženska je pobegnila in med begom padla. Napadalka ji je lažje poškodovala desno roko, hujše poškodbe pa so preprečili svojci obeh žensk, ki so posegli vmes. V bran mlajši od žensk je stopil tudi njen pes. 

Novogoriški policisti so za Primorske novice potrdili, da je 46-letna ženska mlajšo žensko napadla, ker jo je hotela ubiti. Osumljenki so odvzeli prostost in jo kasneje zaradi zdravstvenih razlogov odpeljali v psihiatrično bolnišnico. 

Napadalko so ovadili zaradi kaznivega dejanja poskusa umora zaradi jeze in sovraštva. Osumljenka v preteklosti še ni bila kazensko ovadena zaradi podobnih kaznivih dejanj. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:27 28. September 2018.

    Ja z ženskami se ni za hecat. Jaz moji, kadar je jezna na daleč vržem čokolado. Če jo to ne …

  • 14:16 27. September 2018.

    Svetujem državnim tožilcem ,da ji odklopijo kabelsko TV .........v zaporu .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.