Poskus umora pred šolo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Še ne 16-let starega dijaka srednje šole v Opatiji na Hrvaškem je v ponedeljek napadel 19-letnik, ki je mladoletnika počakal pred šolo.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragičnem dogodku, ki se je v ponedeljek zgodil na vhodu v Hotelirsko-turistično šolo v Opatiji. 19-letnik je najprej s pestjo, nato pa še z nožem napadel še ne 16 let starega dijaka, ki ga je počakal pred šolo. 

Dijak je utrpel več ran na rokah in vratu, a mu je uspelo pred napadalcem pobegniti v šolsko poslopje in se rešiti. Kmalu po dogodku je policija prijela 19-letnika, ki je bil v torek priveden pred preiskovalnega sodnika zaradi suma strotve kaznivega dejanja poskusa umora. 

16-letnik v domači oskrbi

"Obstaja utemeljen sum, da je osumljenec 5. septembra v Opatiji, s ciljem, da umori mladoletnega oškodovanca, le tega udaril s pestjo po glavi ter mu z nožem zadal več ureznin na področju rok in vratu," so sporočili z državnega odvetništva v Reki. "Napadeni 16-letnik je pobegnil v šolo ter preživel napad osumljenca."

16-letnika pa so po operativnem posegu iz bolnišnice že odpustili v domačo oskrbo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:33 7. September 2016.

    Pa kaj se ti sekiraš za hrvate - naj se pokoljejo med sabo!

  • 17:49 7. September 2016.

    19 letnika dosmrtno v zapor, še cenejše za državo na električni stol, pa da vidimo naslednje heroje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.