Poskus uboja v Kopru. Z nožem ga je

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Policija je osumljenca že prijela.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je na območju Olma v Kopru 48-letnik z ostrim predmetom porezal 49-letnika in zatem s kraja pobegnil. Poškodovanega so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola. Osumljenega 48-letnega moškega so policisti v torek izsledili in mu odvzeli prostost zaradi poskusa uboja, so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti so v torek popoldne pri osumljenem 48-letniku v Kopru opravili hišno preiskavo, v kateri so zasegli tablete in manjšo količino konoplje. Danes ga bodo s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa uboja privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, so še sporočili.

Izredni nadzor Grožnja s streljanjem na šoli: pri delu policije odkrili veliko napak Slovenija V množičnem pretepu v centru Grosuplja zaboden do smrti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.