Porezal ženo, dojenčka vrgel z balkona

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nemčija je v šoku. 32-letni David L. je še pred dvema mesecema poziral s svojo novorojenko v naročju. Tetoviral si je celo njeno ime. Pred nekaj dnevi jo je vrgel z balkona in jo ubil.
Oglej si celoten članek

Do družinske tragedije je prišlo v noči na soboto. David L. in njegova partnerka, 20-letna Jesmira S. sta se v stanovanju v nemškem Frankenthalu hudo sporekla. Njuna otroka iz prejšnjih vez, stara 4 in 6 let, sta bila budna in videla, kako je David z nožem hudo ranil mamo svoje novorojene deklice. Okrvavljena je stekla po pomoč.

Medtem je njen partner vstopil v otroško sobo, iz posteljice dvignil novorojenko Senno in jo vrgel z balkona v drugem nadstropju. Dojenčica je na mestu umrla.

Po svojem zločinu se je zaklenil v stanovanje, v katerega so policisti vstopili nasilno. Našli so ga v dnevni sobi; v rokah je držal otroka in nož. Kot pišejo nemški portali, je z nožem ranil tudi svojo 6-letno hčerko. Tako Jesmira kot hčerka sta izven življenje nevarnosti, 4-letni deček je dobil pomoč psihologov.

Razlog družinske drame naj bi bilo Davidovo ljubosumje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 11:29 18. Maj 2016.

    Jao,jao.Kaksni napadalni odgovori. Pomisli malo, da si s svojim napadalnim nacinom odgovora postala slovenec-slovencu-PEZDETLO NASTROJENO!

  • 20:03 17. Maj 2016.

    PA ja nisi tega komaj sedaj ugotovil...<br />NA bruhanje mi gre tem bolj, čim dlje ko živim.

  • To je tako ko si človek želi podrediti vsako ped življenja svojega partnerja. Nikoli nisi lastnik svojega partnerja če res …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.