Popović podpisal članstvo k Pozitivni Sloveniji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Koprski župan Boris Popovič, sicer predsednik stranke Avion in liste Koper je naš, je podpisal pristopno izjavo k Pozitivni Sloveniji Zorana Jankovića. A kot sam pravi, (še) ni njen član.
Oglej si celoten članek

Podpis pod pristopno izjavo je Boris Popović prispeval včeraj v družbi predsednika Pozitivne Slovenije in ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Pristopna izjava ima le eno napako - Popović ni pripisal datuma, kdaj začne veljati, zato uradno še ni član, pišejo Finance. "Če me bodo prepričali s svojim delom in programom, se pristop lahko zgodi. Videli bomo, ali bo na izjavi kdaj naveden tudi datum," je povedal Popović, ki je sicer pred lanskimi volitvami javno podprl Janševo SDS. Čeprav jo uradno še podpira, se je Popović pridušal, da sedanja politika Slovenije in njenega gospodarstva ne pelje iz krize, saj da država premalo stori za zagon gospodarstva z investicijami.

Spomnimo: Janković je v času predvolilne kampanje Popovića ožigosal za glavnega krivca za propad primorskega gospodarstva. A so sta mostove med seboj začela zidati že februarja, ko je Janković Popovića obiskal v Kopru in se "med prijateljskim obiskom" z njim pogovarjal o razvoju občine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:31 26. November 2012.

    Nočemo Popovića niti slučajno zraven, niti pod razno . Vse v KP je naredila Država , on je samo palme …

  • 22:04 30. Junij 2012.

    Boris res si me razočaral, saj po logiki in tvojem preteklem delovanju ne spadaš v levo turbokapitalistično obcijo. Je že …

  • 20:23 30. Junij 2012.

    ...kmalu nova stranka...JUG JE NAŠ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.