Popolnoma pijan na cesti ogrožal sebe in druge. To je sledilo

Foto: Nik Rovan Fotografija je simbolična.
Foto: Nik Rovan Fotografija je simbolična.
Svoj podvig je moški na cesti izvedel sinoči.
Oglej si celoten članek

Pijan voznik je sinoči na cesti med Mengšem in Kamnikom večkrat zapeljal s ceste in ob tem med drugim trčil tudi v obcestni objekt. Kljub poškodovanemu vozilu je odpeljal proti Kamniku, policisti pa so ga izsledili in mu odredili test alkoholiziranosti, ki je pokazal vrednost 0,98 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje ter ga pridržali. Zaradi kršenja cestnoprometnih predpisov in nedostojnega vedenja do policistov zoper njega vodijo postopek o prekršku, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policija Huda jutranja nesreča, življenje 22-letnika je ogroženo Slovenija S puško meril v policiste, sledilo je tole

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.