Poplavljalo in rušilo drevje

Foto: Žurnal24 Boštanj, Sevnica, neurje, toča Foto: Žurnal24 neurje, Sevnica Foto: Žurnal24 neurje, Sevnica Foto: Žurnal24 Boštanj, Sevnica, neurje, toča Foto: Žurnal24 Boštanj, Sevnica, neurje, toča Foto: Žurnal24 Boštanj, Sevnica, neurje, toča Foto: Žurnal24 Boštanj, Sevnica, neurje, toča
Medtem ko zlasti na Štajerskem in v Posavju še odstranjujejo posledice včerajšnjega neurja, se nam danes obeta vremensko miren dan, jutri pa naj bi bile spet na vrsti nevihte.
Oglej si celoten članek

Največ težav so imeli sinoči v Sevnici, kjer je po zadnjih podatkih voda zalila 10 objektov, porušeno drevje na cestišču pa je oviralo promet.

V Velenju pa je močan veter razkril stanovanjsko hišo. Njeni prebivalci so ostali brez 70 kvadratnih metrov kritine, luknjo pa so gasilci prekrili s ponjavo.

V Piranu in Portorožu sicer ni bilo hujših nevšečnosti, se je pa pripetila nenavadna nesreča. V obeh krajih sta pokrova jaškov, v katere odteka meteorna voda, klonila pod pritiskom, pri tem je v Portorožu pokrov vrglo v bližnji avtomobil.

Težave s poplavami so imeli sicer na širšem Štajerskem, Koroškem in v Posavju, vendar brez večje škode. Gasilci so večinoma črpali vodo iz kleti.

Še naprej nestabilno

Že jutri se bodo v zahodni in osrednji Sloveniji znova začele posamezne nevihte, ki se bodo proti večeru in v noči na petek razširile nad vso Slovenijo. Šele v nedeljo naj bi se vreme znova stabiliziralo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.