Ponoči zapadlo 15 centimetrov snega

Napovedi vremenoslovcev se uresničujejo.
Oglej si celoten članek

Na Kredarici je minulo noč ponovno zapadel sneg, kažejo posnetki spletne kamere agencije za okolje (Arso). Snežna odeja je sicer debela le 15 centimetrov. 

Na Kredarici je nazadnje snežilo konec septembra. 

Kredarica je sicer s snegom prekrita običajno več kot 200 dni na leto. Lani je niz trajal 265 dni. Leta 2020 je sneg Kredarico pobelil že 1. septembra, v preteklosti pa se je večkrat zgodilo, da je bila v začetku septembra snežna odeja debela več kot 20 centimetrov.

Kredarica je trenutno edini vrh v Sloveniji, ki ga prekriva snežna oddeja. Vremenoslovci napovedujejo, da bo v teh dneh na višini 1000 metrov tudi snežilo. 

Vreme Ne le dež, kmalu prihaja tudi sneg. To so podrobnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:53 5. November 2022.

    Točno tako ! Tistim , ki jim pri koncu kuhanja ostaja višek vode , kuhajo testenine v preveč vode. Mojster …

  • 05:46 5. November 2022.

    OJOOOJJJ !!! ! !!! PA SPET IMAMO PREMALO GLOBALNEGA SEGREVANJA, ki na srečo ni NIČ povezano z Globalnim Onesnaženjem Ozračja …

  • 15:34 4. November 2022.

    zurnal gnila panika, lazete

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.