Ponekod ga je nasulo kar četrt metra

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Da so imeli v Ljubljani 26. marca 2013 še 17 centimetrov snega in temperature pod ničlo, bo v vremenskih kronikah verjetno še kar nekaj časa ostal rekord. Še precej več snega pa je zapadlo drugje po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Po podatkih agencije za okolje je bila v nižinah danes zjutraj najdebelejša snežna odeja na Dolenjskem, kjer je zapadlo četrt metra snega. No, v Zgornjesavski dolini na to lahko le pihnejo. Obilno je zasnežilo tudi Štajersko in Gorenjsko, medtem ko imajo na Kredarici skoraj štiri metre debelo snežno odejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.