Pomagajte: Če ste ga videli, pokličite policijo!

Foto: Žurnal24 policija Miha Špacapan
Svojci pogrešajo 34-letnega Miho Špacapana iz Petrovč.
Oglej si celoten članek

Policisti so njegovo vozilo v ponedeljek zvečer našli na travniku v bližini Salmičeve ulice v Celju. Pogrešani je visok okoli 190 centimetrov in je močnejše postave. Oblečen je v temno modro bundo z odsevniki na rokavih, hlače neznane barve in obut v svetlejše športne copate znamke Adidas.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, pogrešani nujno potrebuje zdravila in najverjetneje tudi zdravniško oskrbo. Zato prosijo vse, ki so ga opazili, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali pokličejo na interventno številko 113.

Miha Špacapan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.