Policistki na nujni vožnji plačilni nalog zaradi nesreče

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Policistka na nujni intervenciji v Ljubljani trčila v vozilo.
Oglej si celoten članek

* Fotografija je simbolična

V Ljubljani sta v soboto zvečer trčili osebno in policijsko vozilo. Nesrečo je povzročila policistka, ki je na poti na nujno intervencijo zapeljala v križišče pri rdeči luči, pri tem pa spregledala voznika, ki je vozil naravnost pri zeleni luči. Policistki, ki se je v nesreči lažje poškodovala, so izdali plačilni nalog.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je do prometne nesreče prišlo v soboto nekaj pred 21. uro v križišču Dunajske ceste in Posavskega ulice.

Ob ogledu kraja dogodka so ugotovili, da sta se policista odzvala na nujno intervencijo, pri čemer je policistka vozila službeno vozilo s prižgano modro lučjo in zvočnimi signali.

Ko je zapeljala v križišče pri rdeči luči, je spregledala voznika, ki je vozil naravnost po Dunajski cesti in v križišče zapeljal pri zeleni luči na semaforju.

V trčenju se je policistka lažje poškodovala in so jo s kraja odpeljali z reševalnim vozilom. Izdali so ji plačilni nalog.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:10 19. November 2023.

    Policistka, baje Đurićka, na testni vožnji, na vse kriple si prizadeva, da bi se nekako privlekla v policijske vrste, z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.