Policistka divjala in razbila avto

Foto: Žurnal24 policija, nsre%C4%8Da, prometna nesre%C4%8Da, Bre%C5%BEice Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, prometna nesreča, policijska nesreča Foto: Žurnal24 policija, nsreča, prometna nesreča, Brežice Foto: Žurnal24 policija, nsreča, prometna nesreča, Brežice Foto: Žurnal24 policija, nsreča, prometna nesreča, Brežice Foto: Žurnal24 policija, nsreča, prometna nesreča, Brežice Foto: Žurnal24 policija, nsreča, prometna nesreča, Brežice
Včeraj je v občini Brežice policistka zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor in poletela na dvorišče neke hiše. Sama jo je odnesla brez poškodb, njen sopotnik pa ne.
Oglej si celoten članek

Zakaj nekateri policisti v Brežicah s službenimi vozili dobesedno divjajo, se sprašujejo tamkajšnji prebivalci. Kot je poročal Radio Krka, je policistka zaradi neprilagojene hitrost izgubila nadzor nad vozilom in poletela na dvorišče stanovanjske hiše ter z vozilom pristala na drugem vozilu na boku.

Pa tak zgled državljanom
"Brežiški policisti so nam res v zgled," je k fotografijam pripisal naš bralec in pojasnil: "Vožnja policistke skozi vas Kapele, kjer je omejitev hitrosti 50km/h, se je končala takole, kot je prikazano na slikah. Upoštevajte dejstvo, da je vozila iz nasprotne smeri, kot pa je razvidno na slikah. Pa tudi tiste uboge tri mere visoke ciprese ni noben pred njo podiral." Dodal je, da bi policistko morali obtožiti še povzročanja splošne nevarnosti.

Policistka je avto popolnoma razbila. Oglejte si fotografije v GALERIJI!

V PU Krško so v sporočilu za javnost zapisali, da se je v nesreči lažje telesno poškodoval policist sopotnik, medtem ko se 31-letna voznica ni poškodovala. Sporočili so: "31-letna voznica službenega vozila je v desnem ovinku zapeljala naravnost, kjer je podrla betonske stebričke, nato pa je vozilo dvignilo in priletelo je v tam parkiran osebni avto, od koder je vozilo odbilo še v stanovanjsko hišo. Sopotnik v službenem vozilu je dobil lažje telesne poškodbe in bil z reševalnim vozilom odpeljan v brežiško bolnišnico."

V nasprotju s primerom v Novem mestu, ko je policist zbil nosečnico in jo odnesel brez testa alkoholiziranosti (čeprav naj bi bil pod vplivom alkohola), so tukaj policisti opravili preizkus alkoholiziranosti voznice, ki je bil negativen. Zoper policistko bodo vložili obdolžilni predlog zaradi neprilagojene hitrosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.