Policisti zaparkirali avtomobile

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Policisti so včeraj zaparkirali tri avtomobile. Kljub vztrajnemu trobljenju nejevoljnih voznikov se niso umaknili.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 22:55 je policijska marica zaparkirala tri avtomobile. Z vklopljenimi smerniki so parkirali sredi vozne poti na parkirišču pred Mercatorjem v Šiški (Trg komandanta Staneta).

Vsaj 15 minut je voznik trobil in čakal, ker se ni mogel odpeljati domov. Kako se je končalo ne vemo, saj očividci niso vztrajali do konca.

Za pojasnila smo se obrnili na odnose z javnostmi pri Policijski upravi Ljubljana, kjer so nam odgovorili, da bodo zadevo preverili in odgovore posredovali najkasneje do ponedeljka.

Oglejte si video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.