Policisti ustavili češkega državljana, v avtu jih je čakalo presenečenje

Foto: PU Celje ukradene medzobne ščetke Foto: PU Celje ukradene medzobne ščetke
Celjski policisti so pri kontroli cestnega prometa ustavili tujega voznika in med postopkom v avtomobilu naleteli na nepričakovano.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Celje so pri kontroli cestnega prometa ustavili športno vozilo tujih registrskih označb. Za volanom je sedel 33-letni državljan Češke. Med postopkom so ugotovili, da je imel v vozilu večje število zobnih in medzobnih ščetk in nastavkov zanje ter nekaj igralnih konzol, za kar ni znal pojasniti izvora.

Pri nadaljnjem preverjanju so ugotovili, da je voznik osumljen storitve več kaznivih dejanj tatvin, zaradi česar so mu predmete, ki jih je imel v vozilu zasegli.

Izkazalo se je, da je ščetke in ostale stvari ukradel v več trgovinah po Sloveniji. Zaseženi predmeti so bili vredni najmanj 5.000 evrov. 

Policija je 33-letnega državljana kazensko ovadila. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:07 4. Oktober 2024.

    Se je sumljivo natančno držal omejitev hitrosti, pa so ga ustavili. Nato se jim je tako lepo in bleščeče nasmehnil, …

  • 12:21 4. Oktober 2024.

    Včasih še slepa kura najde zrno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.