Policisti šokirani: V dveh vozilih odkrili kar 46 ilegalcev

V koprski občini so policisti ustavili avtodoma, v katerih je bilo skupno 46 tujcev, ki so v Slovenijo vstopili nezakonito. Obe vozili, prvo so ustavili pri Kubedu nekaj pred polnočjo, drugo v Movražu danes zjutraj, sta imeli češke registrske oznake, za volanom pa sta bila ukrajinska državljana, so sporočili s Policijske uprave Koper.
Oglej si celoten članek

Kot so zapisali v današnjem sporočilu za javnost, je bilo v avtodomu, ki so ga policisti ustavili pri Kubedu, poleg 39-letnega voznika in 43-letne sopotnice, ki sta državljana Ukrajine, še 24 tujcev, ki so prišli preko meje nelegalno. Kot predhodnico so ustavili še osebni avto z 20-letnim voznikom in 18-letno sopotnico, prav tako ukrajinskima državljanoma.

Danes ob 9.30 pa so policisti v Movražu ustavili še en avtodom, ki ga je vozil 33-letni državljan Ukrajine. V vozilu pa je bilo še 22 državljanov Irana.

Vsi postopki še potekajo, so še sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 10. September 2022.

    In fajonka ni zaskrbljena, ker ji boberca uvaža islamiste?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.