Policisti so prišli stišat hrup, on pa nanje s pestmi

Foto: Sašo Despot
Foto: Sašo Despot
Radovljiški policisti so v soboto posredovali, ker je stanovalec z glasno zabavo motil okolico. Po prihodu policistov se je spravil še nanje.
Oglej si celoten članek

Radovljiške policiste so v soboto pozno zvečer poklicali zaradi prehrupne zabave, ki je motila okolico. Policisti so ob prihodu na kraj intervencije pozvali stanovalca, naj zmanjša jakost, saj je s tem motil okolico. 

Kršitelj se je pozivu uprl in svoje ravnanje stopnjeval vse do tega, da je poskušal fizično obračunati s policisti in proti enemu zamahnil z roko. Policisti so morali proti njemu in njegovi partnerki uporabiti zakonito silo, da so lahko vzpostavili javni red. Postopek vodijo proti trem osebam. 

Policisti ob tem opozarjajo, da med 22. in 6. uro zjutraj ni dovoljeno motiti miru ali počitka ljudi. Za kršitev se šteje tudi, če nekdo z uporabo televizijskega ali radisjkega sprejemnika, drugega akustičnega aparata ali akustične naprave ali glasbila mori mir ali počitek ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.