Policisti so ga našli, preden je lastnik opazil

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Policisti so našli tatu in ukradeno kolo z motorjem še preden so ga v trgovini pogrešali.
Oglej si celoten članek

Kot so danes sporočili celjski policisti, so bili pred dnevi obveščeni, da naj bi  46-letni Celjan, sicer stari znanec policije, v eni od trgovin  ukradel kolo s pomožnim motorjem.

Policisti so zadevo preverjali v prodajalnah kjer prodajajo kolesa z motorji. Ob njihovem obisku so v eni od  trgovin ugotovili, da dejansko pogrešajo kolo s pomožnim motorjem, ki je bilo na razstavnem prostoru pred trgovino.  

Policisti so v nadaljevanju pri 46-letnemu Celjanu opravili hišno preiskavo in našli omenjeno kolo s pomožnim motorjem, vredno približno 1.250 €. 

Kolo z motorjem so vrnili lastniku, 46-letnega Celjana pa  so kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja tatvine, za katerega je zagrožena kazen do treh let zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.