Policisti reševali pijanega Britanca

Foto: Žurnal24 Tromostovje v središču prestolnice. (Foto: BOBO)
Ob treh ponoči so morali ljubljanski policisti posredovati na Tromostovju v središču prestolnice, ker so vinjeni Britanci skakali v Ljubljanico. Poškodovan je bil 29-letni Britanec.
Oglej si celoten članek

Ko so policisti prišli na kraj dogodka, so ugotovili, da je 29-letni državljan Velike Britanije skočil v reko Ljubljanico, pri tem pa zgrešil reko in padel na beton pod mostom.

Maja Adlešič iz PU Ljubljana je za zurnal24.si dejala, da bodo preučili predlog za podelitev priznanj za hrabrost in požrtvovalnost policistoma, ki sta Britancu rešila življenje.

Ker je, kot so sporočili iz PU Ljubljana, 29-letnik obležal tik ob rečni strugi, so ga policisti pozivali, naj miruje, sicer bo padel v reko. 29-letnik tega ni upošteval, zaradi česar je padel čez polico v Ljubljanico.

Moškega je nato začel nositi tok, prav tako pa se je komaj držal nad gladino. Takrat sta v reko skočila policista, ki sta 29-letnika dvignila nad gladino vode, drugi  policisti na kraju dogodka pa so poškodovanca in oba policista z vrvjo potegnili iz Ljubljanice.

Britanec je bil odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer so ga zdravniško oskrbeli zaradi podhladitve in zastrupitve z alkoholom. Policista nista bila poškodovana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.