Policisti prišli na kraj nedolžne nesreče, potem pa ...

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
V prometni nesreči v Ilirski Bistrici se je en voznik lažje poškodoval. Policisti pa so med obravnavo nesreče v enem od avtomobilu naleteli na zanimivo najdbo.
Oglej si celoten članek

V petek ob 23.25 je bil OKC PU Koper obveščen o prometni nesreči s telesnimi poškodbami v Ilirski Bistrici, na Ulici Nikole Tesla. 40-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ilirske Bistrice, je vozil v smeri naselja Topolc in pri tem z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 33-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ilirske Bistrice.

V nesreči je bil 33-letnik lažje telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Ilirska Bistrica.

Policisti so ugotovili, da je 40-letnik vozil pod vplivom alkohola, saj mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,81 mg/l alkohola. Policisti so 40-letniku zasegli še repetirno puško znamke Blaster, ki jo je prevažal v avtu na zadnjem sedežu. Zaradi kršitve ZOro-1 bo zoper njega uveden prekrškovni postopek čl. 24/3 Zoro-1.

Policisti so ugotovili, da je obema voznikoma potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, zaradi česar so izdali obema plačilni nalog, povzročitelju pa sledi še kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:25 2. September 2024.

    Ali se minister spomni,da so na UE stavkali nekaj mesecev ?

  • 12:22 2. September 2024.

    Najbolj uživajo v pretečenih vozniških dovoljenjih. To je največji prekršek.. Država pa kup dreka, ki zna pocuzati vsak davek, da …

  • 09:21 2. September 2024.

    Kaj se ljudem v glavi dogaja...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.