Policista reševala pijano žensko

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Piranska policista sta v Luciji včeraj okoli 15. ure opazila požar. V neposredni bližini je bila kamp prikolica, v njej pa ženska, ki je ni želela zapustiti.
Oglej si celoten članek

V neposredni bližini požara je bila v kamp prikolici 50-letnica, ki je bila - kot danes poroča PU Koper - pod vplivom alkohola. Ker 50-letnica po pozivu policistov ni želela zapustiti prikolice, sta jo morala iz nje izvleči na silo.

Vinjena 50-letnica je policista ozmerjala. Tudi ko sta jo izvlekla iz prikolice in območja požara, se ni umirila, zato sta jo policista pridržala.

Ob 15.30 so gasilci pogasili požar. Ugotovili so, da so gorele odvržene smeti, v dnevnem poročilu še navaja PU Koper.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:18 5. April 2017.

    pa lahko še grd pa neumen kdaj dobi

  • 13:47 4. April 2017.

    Iz tega sklepam,da bi ob stalnem nadzoru policaji rešili še kakšno življenje. Dajmo rešimo Slovenijo.

  • 13:46 4. April 2017.

    baba pijana pička prodana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.