Policija ugotovila identiteto pokojnika

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Moški, ki so ga mrtvega našli na plaži med Strunjanom in Mesečevim zalivom, pri sebi ni imel dokumentov. Policija ugotovila identiteto.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Koper so bili 10. julija obveščeni, da na divji plaži med Strunjanom in Mesečivim zalivom leži neodzivna oseba. Zdravnica je na kraju potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Moški pri sebi ni imel dokumentov. 

Pri ogledu kraja policisti niso našli dokumentov ali predmetov, na podlagi katerih bi lahko ugotovili njegovo identiteto. Prav tako jim z drugim zbiranjem obvestil ni uspelo identificirati pokojnika, zato so se po pomoč obrnili na javnost.

Kmalu po objavi fotografije najdenega moškega na družbenih medijih, so dobili informacijo, s katero so potrdili identiteto 76-letnega moškega iz Portoroža.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.