Policija prosi za pomoč: Ali prepoznate te predmete?

Foto: Policija
Foto: Policija
Policija je odvzela prostost moškemu, ki je vlamljal v osebna vozila. Sedaj iščejo lastnike ukradenih stvari.
Oglej si celoten članek

V torek so bežigrajski policisti ujeli tatova na delu. Prostost so odvzeli 39-letniku, njegovemu pajdašu pa je uspelo pobegniti. 39-letnik je bil tudi že priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Drugega storilca še iščejo.

Po zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da sta nepridiprava vlomila v šest vozil, iz katerih sta odtujila različno orodje. Nekateri predmeti so bili vrnjeni lastnikom, za ostale lastništva do sedaj še ni bilo mogoče določiti. Glede na vse okoliščine pa vsi predmeti nedvomno izhajajo iz kaznivih dejanj.

Sedaj policija naproša vse, ki bi prepoznali predmete na fotografijah kot svoje, da pokličejo na telefonsko številko 01 589 6000 ali se zglasijo na PP Ljubljana Bežigrad, Posavskega ulica 3.

Slovenija Pozor, če ste videli ta plakat KRONIKA Po nesreči pridržali vinjenega voznika

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.