Policija prosi za pomoč

Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Nad oškodovanca šest roparjev.
Oglej si celoten članek

Do oškodovanca, ki je s skuterjem stal na mestu, je danes nekaj po polnoči v Ljubljani za Bežigradom pristopilo okoli šest mlajših moških, ki so ga podrli na tla, mu vzeli skuter ter zbežali s kraja. Policija je pozneje našla skuter v bližini, povzročili pa so za 400 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Eden od moških je star okoli 20 let, temnih kratkih las, oblečen v črno majic in modre kratke hlače. Drugi moški, star prav tako okoli 20 let, je imel svetle lase, oblečen je bil v belo majico in modre kratke hlače.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o ugotovljenih okoliščinah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:30 13. Avgust 2021.

    Nekaj po polnoči bi moral doma spat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.