Policija prosi za pomoč

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Mariboru je sinoči prišlo do prometne nesreče,v kateri je voznik trčil v pešca in pobegnil. Policija išče očividce.
Oglej si celoten članek

Na Dvoršakovi ulici v Mariboru je snoči zvečer prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena neznani voznik rdečega osebnega avtomobila in pešec. Voznik je s kraja nesreče pobegnil, pešec pa je poškodovan. Policisti PU Maribor zaradi razjasnitve okoliščin nesreče morebitne priče prosi za informacije.

Neznani voznik osebnega avtomobila je v petek vozil iz smeri Trga revolucije proti ulici Moša Pijade. Ko je pripeljal do prehoda za pešce, je z voznikove desne strani prehod prečkal pešec. Voznik je zaradi neupoštevanja pravil prednosti na prehodu za pešce oplazil pešca in ga pri tem lahko telesno poškodoval. Po nesreči je voznik nadaljeval z vožnjo.

Zaradi razjasnitev okoliščin te prometne nesreče policija naproša morebitne očividce, da pokličejo na interventno številko policije 113, ali na telefonsko številko Postaje prometne policije Maribor 02 450 20 30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.